Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


pelamin buat sendiri
Mail this Foto to a friend
Search BoardTracker for..
pelamin buat sendiri



Next >
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Tuesday, 24-Feb-2009 07:30
yippie...hariz dpt auntie
majlis ni berlangsung CNY ritu.Biaselakan fp ni mmg menceritakan mende2 yg dh berlaku. On det day very da bz dan disebabkan itu hariz terpakse ditinggalkan sebentar di rumah mak mertueku.Aku dah siap2 tglkan EBM yg sudah kuperah mlm sblm tu.pas hariz dah wangi2 sumer aku gerak ler balik ke umah.Ekceli jarak antare umah MIL ngn umah mak ayah aku dekat jer.tak smpai 10minit pon.hehehehehe.tp....ttp kene buat preparation utk sikecil comel itu sbb takkan ler aku nak bf die tgh2 aku wat keje kan...kang tak jd kojo lak ai.
tema ritu ialah kaler merah,so seluruh keluarge termasuk pakcik2 makcik2 sepupu sepapat sumer kai kaler merah menyala.tgk saje kaler baju pengantin tu....whoa boleh kebas mate tgk baju tu 8-) tp hariz tidak mengikut tema pd hari itu.mommynye tak smpt carik bj utk die(baju utk baby boy mahal seh)so hariz pakai jer baju yg ade.Ala2 seksi sket sbb sesuai dgn keadaan cuace pd hari tu.Kang kai baju hensem2 sgt abis merah2 laks anak kecilku itu.hariz tak boleh pns kalo tak kang die mengamok2,kang kalo die mengamok aku lak tak bley nk membanting tulang
pas sumer acare mkn suap2 dah abis.ptgnye pulak acare membuke adiah.Acare ni mmg wajib ade ok!time aku kawin ritu pon ade.....jenuh jgk ler nak membuke semua adiah2 tu,dr yg kecik smpai ler yg beso musti kene bukak LOL tp kali ni punye majlis kawen ade persembahan secare sukarela dr sepupu2 kecik aku.haih...layankan ajer sbb depa sumer masih kecil lg.Buat tarian ala2 pontianak harum sundal mlm.ngat pas abis persembahan sukarela tu tamatla majlis membuka adiah kawin...owh2 rupenye ade lg rupenye....majlis membuke adiah baby lak.Adiah hariz dan fareq(anak kakak aku)Adiahnye dtg dr makcik2 dan pakcik2
huh!!!dah selesai sumer rs legaaaaaaaaaaa

© Pidgin Technologies Ltd. 2014.